1 White Washed Oak
White Washed Oak 

Is een fris, licht grijs decor met beige accenten. Dit decor past goed in een modern interieur. Bijpassende stootborden voor dit decor zijn wit, ivoor en grijs.


Grey Raw Timber 

Kenmerkt zich door de warme bruine tint in dit overwegend grijze decor. Gecombineerd met witte stootborden geeft dit een bijzonder elegante uitstraling aan uw trappenhuis.


Natural Raw Timber 

Is een decor dat in een wat klassieker interieur past. De ruw bezaagde toplaag geeft een natuurlijke uitstraling aan dit zeer levensechte dessin.


Colonial Black Oak 

Is het meest donkere decor uit onze collectie. Voor elk interieur geschikt en bijna altijd toegepast met witte stootborden, waardoor het klassieke piano-trap effect ontstaat.

 


Honey Elegant Oak 

Is het perfecte decor voor een interieur waar u de uitstraling van echt eiken wilt. Het dessin is qua nerven en kleur zo realistisch dat het bijna niet van echt eiken te onderscheiden is.


Golden Pine 

Heeft een gouden gloed. Een luxueuze, landelijke stijl die kleine rustieke elementen bevat. Dit dessin komt het beste tot zijn recht met stootborden in dezelfde kleur als de treden.


Smoked Oak 

Heeft een gouden gloed. Een luxueuze, landelijke stijl die kleine rustieke elementen bevat. Dit dessin komt het beste tot zijn recht met stootborden in dezelfde kleur als de treden.


Country Oak 

Kenmerkt zich door zijn warme tint. Dit roodbruine decor past in elk klassiek interieur, maar ook in moderne inrichtingen waar u wilt combineren met natuurtinten.

 


Classic Concrete 

Is het modernste decor dat elke trap een strakke, bijna industriële uitstraling geeft. De lichte vlamtekening in dit beton dessin is bijzonder realistisch en prachtig te combineren met wit- of grijstinten.


Eastern oak 

Is een warme eiken tint met lichte grijs nuance. Een bijzonder rustig decor dat zich heel mooi leent voor een wat klassiekere inrichting.


Pasadena 

Kenmerkt zich het beste als een rustieke ‘country’ look. Ruw hout met karakteristieke knoesten en visuele scheurvorming. Prachtig te combineren met RAL9010 stootborden.


Norwegian Slate 

Is naast onze betonlook en mooie aanvulling op de houtdessins. Deze steensoort heeft een mooie donkergrijze tint met lichte accenten.