Marmoleum vloer GP Decor

Origineel Nederlands Marmoleum. Ambachtelijk gelegd in banen van 2 meter breed of in modern Marmoleum Click tegels en stroken in alle kleuren.
Marmoleum is uiterst duurzaam, milieuvriendelijk en hygiënisch. Marmoleum is een isolerende vloerbedekking en voelt behaaglijk aan de voeten.
Nog steeds is Marmoleum een echt origineel Hollands kwaliteitsprodukt. De kwaliteit is bewezen in enorm aantal referenties, óók internationaal. Voor thuis dus helemaal ideale groene vloer !

Ook in Linoleum vloerbedekking van Zweedse Tarkett Linoleum, en Duitse Armstrong Linoleum is de gehele collectie verkrijgbaar.

Check voor de Marmoleum kleuren van Nederlandse topdesigners de Marmoleum Dutch Design.
Piet Boon heeft zelfs zijn eigen collectie.
Piet_Boon marmoleum bij GPdecor

Marmoleum van Forbo flooring is onlangs door universtiteit van Leiden uitgeroepen tot de duurzaamste vloerbedekking ter WERELD. Daannaast heeft Marmoleum het zilveren Cradle to cradle C2C cerificaat ontvangen. Marmoleum is zeer slijtvast en heeft een lange levensduur. Marmoleum is voor 97% gemaakt van natuurprodukten. Kwaliteit dus van Nederlandse bodem die GP decor vakkundig bij u kan leggen.

Nieuw STRIATO decor in marmoleum kwailiteit met diverse kleuren.

striato marmoleum bij GPdecor
image-1148

AUTOMAGNEET_SCHADUW_DEF
image-1149

ADVIES: NIET LASSEN VAN MARMOLEUM:

Bij particulieren en kleine projecten is het technisch gezien niet nodig om de banen van een mooie Marmoleumvloer af te lassen. De huidige lijmen zijn zo goed van kwaliteit dat normaal schoonmaakvocht geen aantasting van de lijmlaag geeft.

GP Decor heeft dit vakmanschap en garandeerd geleverd arbeid en materiaal volledig. Een decoratieve gesneden vloer geeft Marmoleum een fraai uiterlijk. Een lasdraad kan het ontwerp naar onze mening geen toegevoegde waarde geven. Om die reden adviseren wij niet lassen maar op te leveren met “schoon gesneden”.

VRAAG GRATIS STALEN AAN

Nieuw: Marmoleum Striato ; een nieuwe originele uitstraling voor Marmoleum vloeren. Vraag hier gratis stalen aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.