Interieuradvies op maat: van idee tot realisatie

stap-bg

01

Maak een afspraak

We nemen graag uitgebreid de tijd voor jou, daarom adviseren we je om een afspraak te maken voor je bezoek aan onze showroom. Neem contact op met onze interieurstylisten door ons te bellen of te mailen. Of vul het contactformulier in, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op.
stap-bg

02

Bezoek aan onze showroom

Welkom in het creatieve hart van GP Decor: onze showroom! Daar waar de koffie klaarstaat en je gegarandeerd met een grote glimlach én vol nieuwe inspiratie de deur uitloopt. Neus lekker rond of laat je uitgebreid informeren door onze interieuradviseurs. Met een legio aan keuzemogelijkheden, materialen en merken is dat geen overbodige luxe.

stap-bg

03

Ons aanbod van A tot Z

GP Decor heeft alles in huis om het totaalplaatje aan te kleden. Van vloerverwarming, houten-, vinyl-, marmoleum-, of pvc-vloeren en gordijnen tot raamafwerking, tapijten en wand- of trapbekleding. Niet voor niets noemen we onze showroom ook wel een snoepwinkel.

stap-bg

04

Wensen in kaart brengen

Na de rondleiding door onze showroom buigen we ons samen over de plattegronden, diverse catalogussen en de inspiratie die jijzelf al verzameld hebt. Waar ben je precies naar op zoek? Welke stijlen sluiten naadloos aan op jouw persoonlijke smaak? En hoe zorgen we ervoor dat alles straks samensmelt tot één geheel?

stap-bg

05

Uitzoeken van de materialen

Je wensenlijstje is compleet; tijd voor het echte werk. We verzamelen alle benodigde staaltjes, samples en monsters om jouw wensen te visualiseren. Het resultaat? Een fysiek moodboard dat de stijl en sfeer van jouw droominterieur weerspiegelt. Voel je vrij om na je eerste bezoek zo vaak terug te komen als nodig is. De stalen nog eens op je gemak thuis bekijken? Dat regelen we graag voor je.

Kelly

“Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld wat resulteert in een exclusief aanbod aan producten en materialen. Laat je inspireren tijdens een bezoek aan de showroom!”

stap-bg

06

Inmeetafspraak inplannen

Onze interieuradviseurs komen aan huis voor het vrijblijvend inmeten van je nieuwe vloer, raamafwerking, wand- of trapbekleding. Zo kunnen we alles tot op de millimeter nauwkeurig afwerken. Zeg je GP Decor, dan zeg je precisie en perfectie. We hebben voldoende vakmannen in dienst, dus een inmeetafspraak is zo gepland.

stap-bg

07

Opstellen van de offerte

Op basis van de gekozen materialen en de opgenomen maten stellen we een uitgebreide offerte op. Deze ontvang je per mail en is nog geheel vrijblijvend. Eventuele vragen met betrekking tot de offerte beantwoorden onze interieuradviseurs met plezier.

stap-bg

08

Uitvoering

Na een akkoord op de offerte steken we vol enthousiasme onze handen uit de mouwen. Alle producten en materialen worden besteld en bij je thuisbezorgd. Tijd om je interieur te laten schitteren!

stap-bg

09

Nazorg

Ook na de uitvoering houden we contact. Graag vernemen we of alles naar wens was en hoe je onze samenwerking hebt ervaren. We streven altijd naar perfectie, maar mocht er onverhoopt iets ontbreken of beschadigd zijn dan hoef je maar te bellen en we staan voor je klaar.

Kom voor advies en inspiratie langs in onze showroom

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

    Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak.

      Laat uw gegevens hier achter en wij nemen contact met u op.