Styling aan huis

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een afspraak aan huis.
Weet u bijvoorbeeld helemaal niet wat voor raambekleding bij uw huidige interieur/woning past?
Wij ontvangen graag foto’s, zodat we goed voorbereid langs kunnen komen.
We zullen dan met verschillende oplossingen komen die op uw wensen aansluit.

Hoe werkt het? 

  1. Wij ontvangen graag foto’s van de ruimte of een plattegrond, zodat wij ons goed voor kunnen bereiden om een gericht advies te geven. Tevens horen wij graag van u waar u naar op zoek bent, zodat wij ons hier op voor kunnen bereiden. 
  2. Wij plannen met u een afspraak in en komen met diverse materialen en kleurstalen naar u thuis. Samen gaan we kijken naar welke stijl het beste bij u en uw huis past!

  3.  Maak hier een afspraak.

 

hoe werkt het
Maar wie komt er bij u langs

Maar wie komt er bij u langs?

 

Het creatieve team van GP Decor bestaat uit drie enthousiaste dames.

Alle drie deze dames zijn afgestuurd aan het Sint Lucas te Boxtel, zo werkt Kelly parttime en heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het midden/hoog segment en helpt mensen om het perfecte interieur te creëren voor zowel particulier als projectmatig. Marlot werkt fulltime en heeft al ruim 5 jaar ervaring in het maken van een totaalplaatje in interieur voor klanten. Hiervoor werkte Marlot in een meubelzaak waarbij zij mensen hielp met het totaal opnieuw inrichten van de woning, kleurgebruik en zelfs het afstylen hiervan!

Deze twee dames worden ondersteund door Kim,  zij is net afgestudeerd aan het Sint Lucas als interieurontwerpster. Kim werkt net als Marlot fulltime en helpt ook klanten met het maken van een totaalplaatje voor hun woning, zowel in de showroom als aan huis.

Wilt u een gratis Mrwoon magazine ontvangen?
Klik dan hier en vul uw gegevens in

Openingstijden:
Alleen op afspraak
Ma t/m vrijdag 08.30 - 17.00 u
Zaterdag     10.00 - 16.00 u

logo facebooklogo pinterestlogo instagramlogo whatsapp