Een creatief centrum voor stylisten en ontwerpers

We stellen onze showroom met liefde en plezier ter beschikking

Ben je interieurontwerper of -stylist en ben je op zoek naar een inspirerende plek om je materialenplan samen te stellen? Onze showroom biedt de rust, ruimte en unieke collecties om tot een schitterend interieur te komen. Ervaar het gemak van alles onder één dak: trap-, vloer-, wand- en raambekleding. Terwijl jij je volledig stort op het creatieve proces, nemen wij alle randzaken en administratie voor je uit handen.

stap-bg

01

Snoepwinkel vol inspiratie

Dankzij het uitgebreide aanbod van GP Decor, slaag je er steeds opnieuw in om het totaalplaatje voor jouw klant compleet te maken. Van vloerverwarming, houten-, vinyl-, marmoleum-, of pvc-vloeren en gordijnen tot raamafwerking, tapijten en wand- of trapbekleding. 

stap-bg

02

GP Decor ontzorgt

Reserveer je onze showroom? Dan zorgen we ervoor dat het jou en je gezelschap aan niets ontbreekt. Van een kopje koffie met iets lekkers tot een volledig verzorgde lunch en alles daar tussenin: wij regelen het. Roep ons er gerust even bij voor technisch advies. Of voor een koffie refill!

stap-bg

03

Een samenwerking met GP Decor

Een samen-
werking met GP Decor

Het creatieve proces ligt volledig in jouw handen. De rest kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Denk hierbij aan het opstellen van de offerte, het inmeten van de materialen en de planning. Zo kun jij doen waar je goed in bent en blij van wordt. Ben jij benieuwd wat de voordelen zijn? Neem dan contact met ons op.

Marlot

“Trendwatch alert! Onze collecties zijn elk seizoen up-to-date, daar besteden we samen veel aandacht aan. Ontdek de mooiste producten en meest bijzondere materialen tijdens een bezoek aan de showroom.”

stap-bg

04

Interesse gewekt?

Benieuwd hoe een samenwerking met GP Decor er voor jou uit kan zien? Onze interieurontwerpsters voorzien je graag van extra informatie. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om de sfeer in onze showroom alvast te komen proeven! Je maakt eenvoudig een afspraak. Vul het  contactformulier in, bel naar +31 416 300 966 of mail naar mail@gpdecor.nl
stap-bg

05

Heb je interesse? Mail naar Kelly of Marlot voor extra informatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen?

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

    Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak.

      Laat uw gegevens hier achter en wij nemen contact met u op.