Isolerende raambekleding

Opzoek naar wat extra warmte? Ga dan voor isolerende raambekleding. Zoals met bijvoorbeeld een mooi gordijn, kies voor mooie velours gordijnen ook verkrijgbaar met een thermolaag. Of kies voor wol, gordijnstof Moved van Toppoint bijvoorbeeld. De Moved is van 100% recyclede wol, dus naast isolerend ook nog heel verantwoord. Mocht je een mooie stof vinden maar is dit een wat dunnere stof kan dit ook altijd gevoerd worden. Met een voering zullen de gordijnen nog beter warmte en geluid isoleren en de akoestiek in uw interieur veel aangenamer maken.

Zij gordijnen niet helemaal jou ding? Maar heb je wel interesse in isolerende raamdecoratie, dan hebben wij nog veel meer oplossingen zoals bijvoorbeeld duettes maar ook speciale iso reflex lamellen van Toppoint.

Voordelen isolerende raamdecoratie

Isolerende raamdecoratie is heel aantrekkelijk doordat het zoveel voordelen heeft: – Een dubbele laag raamdecoratie isoleert effectief en houd daarmee de kou buiten, en staat ook nog eens super chique. – Het bespaart kosten op de energierekening – Met het ruime en diverse aanbod in raamdecoratie is er ook altijd wel een set raamdecoratie te creëren die perfect past bij jouw interieur Benieuwd wat deze opties zijn voor jouw interieur maak dan vrijblijvend een afspraak in onze showroom.
Maak direct een vrijblijvende afspraak.

    Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak.

      Laat uw gegevens hier achter en wij nemen contact met u op.