Nieuwe collectie PVC traprenovatie

Is jou hele huis helemaal tot in de puntjes afgestyled maar is de trap nog niet helemaal meegenomen in dit verhaal? Wil je hier iets aan doen, maar heb je geen idee wat je er mee aan moet? Dat horen wij vaker!

Tegenwoordig zijn er veel opties om een trap te renoveren, wij zijn er enthousiast over een traprenovatie met PVC. Er is zo veel mogelijk met pvc, je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een totaal beklede trap. Dit is super handig als er al een paar keer tapijt op de trap heeft gezeten. Het is dan super strak afgewerkt en het scheelt een hoop tijd met het verwijderen van de lijm, schilderen enzovoorts.
Juist omdat er heel veel mogelijk is kunt u met onze collectie uw droomtrap samen stellen!
Bij een pvc traprenovatie hoeft u niet bang te zijn voor slijtage. Je kunt hier nog wel 30 jaar mee vooruit. De traptreden worden ter plekke op maat gezaagd zodat deze perfect op de trap aansluiten. Dit wordt gedaan door een vakman natuurlijk! Ook is het mogelijk om licht in de trap te monteren.

Bent u benieuwd naar hoe een pvc traprenovatie er in het echt uitziet? Maak dan een afspraak en kom kijken in onze showroom!

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

    Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak.

      Laat uw gegevens hier achter en wij nemen contact met u op.