We stellen ons graag aan je voor!

Over ons

Kelly, Marlot en Kim zijn samen het gezicht én het creatieve brein van GP Decor. Ons team heeft alles in huis om al jouw interieurdromen te verwezenlijken. Ontzorgen, vertrouwen en perfectie staan hierbij centraal. Zodra je onze showroom binnenstapt, draait het om jou. We brengen je wensen in kaart, leggen verschillende opties en mogelijkheden voor, maken een interieurplan van A tot Z én verzorgen vakkundig de uitvoering ervan. Zo komen we stap voor stap dichter bij het interieur van jouw dromen!

“Het belangrijkste ingrediënt voor een warm thuis? Een vleugje liefde! Laat dat maar aan het team van GP Decor over.”

GP Decor is het zusje van Ben de Graaff, die samen al ruim 50 jaar meester zijn in het realiseren van droominterieurs. Dat betekent dat we alle benodigde vakkennis én vakmanschap in huis hebben om van jouw woning een warm thuis te maken. Van technische kennis over onze collecties en gedegen advies tot creatieve ideeën en een tot in de puntjes verzorgde uitvoering.

De gezichten achter GP Decor

Marlot Rommen

INTERIEURONTWERPSTER

Marlot heeft een luisterend oor, maar staat ook altijd open voor een lolletje – zowel met collega’s als met klanten. Daarnaast is ze erg openhartig, oplossingsgericht en weet ze van aanpakken.

Deze duizendpoot is bovendien van alle markten (en stijlen) thuis. Ze is technisch onderlegd  en zoekt ieder detail tot op de bodem uit. Daarbij blinkt ze uit in het samenstellen van sets; Marlot deinst niet terug voor een gedurfde, ietwat gekke combinatie.

Kelly van der Schans

INTERIEURONTWERPSTER

Zeg je Kelly, dan zeg je printjes en gedurfde kleurcombinaties! Deze vrouw weet hoe ze uit moet pakken. Ze draait haar hand dan ook niet om voor grootschalige projecten.

Kelly heeft zich de kunst van combineren eigen gemaakt. Je kunt haar stijl kenmerken als eclectisch. Geen print is haar te gek en ‘less is more’ komt niet voor in haar woordenboek. Ze is altijd op zoek naar nieuwe collecties, trends en merken om haar kleurrijke ontwerpen mee te verrijken.

Kim de Brouwer

INTERIEURONTWERPSTER

Kim is de rust zelve, oplossingsgericht en lekker down to earth. Haar vriendelijke en zachtaardige karakter verovert menig hart in onze showroom. Je herkent haar ontwerpen aan de subtiele kleuraccenten, en ton-sur-ton is haar middle name!

Dagelijks benut Kim haar organisatietalent bij het maken van projectplanningen en het verzorgen van de facturatie; dat gaat er altijd gestructureerd aan toe. Voor veel klanten is ze daarnaast het eerste aanspreekpunt. Bel je naar GP Decor, dan is de kans groot dat je Kim aan de andere kant van de lijn hoort.

Verwelkomen we jou binnenkort gezellig in onze showroom?

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

    Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak.

      Laat uw gegevens hier achter en wij nemen contact met u op.