Pure Allure Locking: ideale PVC vloer voor elke kamer

Een duurzame vloer die niet van echt hout is te onderscheiden. Kies voor de Pure Allure Locking. Milieuvriendelijk geproduceerd. Een ideale vloer die óók in uw badkamer kan. Met een gegarandeerd levenslange garantie, voor iedere kleur.

Duurzaam, milieuvriendelijk en recyclebaar

Pure Allure Locking pvc stroken worden duurzaam en milieuvriendelijk gemaakt en zijn volledig te recyclen. De levenslange garantie zegt alles.

Uitstraling van een echte houten vloer

Pure Allure Locking is verkrijgbaar in maar liefst twintig verschillende houtdessins, met een geborstelde of synchroon structuur. De delen zijn rondom voorzien van een kleine schuine zijde om de uitstraling van een echte planken vloer te benadrukken.

Eenvoudig kliksysteem

Pure Allure Locking is dankzij het eenvoudige kliksysteem zwevend te leggen en geschikt om te verhuizen. Is de ondergrond van uw vloer hard en vlak, dan heeft u bovendien geen speciale ondervloer nodig!

Fluisterstille vloer

Pure Allure Locking PVC vloerdelen zijn opgebouwd uit verschillende lagen dempend materiaal die het loopgeluid sterk terugbrengen. PVC is veel stiller als laminaat !

100% waterbestendig

Pure Allure Locking PVC vloerdelen uitstekend geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamer en kelder.: Pure Allure Locking is 100% waterbestendig!

Hoge kras- en slijtvastheid

De extra versterkte PU-coating met een slijtlaag van 0,55 mm zorgt voor een hoge kras- en slijtvastheid en is uitermate indrukbestendig.

Onderhoudsvriendelijk

Pure Allure Locking is uiterst vriendelijk in het onderhoud. Schuren, waxen, oliën of lakken het is allemaal niet nodig. Regelmatig stofzuigen en reinigen is voldoende

Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

Pure Allure Locking is geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Overleg met uw installateur voor de installatie van Pure Allure Locking in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling.

Comfortabeler dan laminaat

Pure Allure Locking voelt zachter en warmer aan dan laminaat en is daarom comfortabeler voor uw voeten.

Geschikt voor renovatie

Pure Allure Locking is ideaal voor gebruik bij renovatie omdat u de vloer direct over een bestaande harde vloer kunt leggen. Vanwege de geringe dikte van 5 mm is het vaak niet nodig deuren in te korten.

Levenslange garantie

Pure allure pvc heeft levenslange fabrieksgarantie bij huishoudelijk gebruik.
Lees de garantie voorschriften