PVC in combinatie met leer

Bij GPdecor denken we vooruit! Hokjes denken is niet voor ons weggelegd, daarom halen wij op creatief gebied alles er uit wat erin zit. Samen sparren met klanten over het combineren van materialen is iets wat wij graag doen. Zo hebben wij voor een van onze opdrachtgevers een traprenovatie mogen realiseren in pvc-gecombineerd met leer. En het eindresultaat mag er zeker wezen! Zo hebben wij de treden bekleed met onze pvc-traprenovatie en de stootborden met leer. Wij noemen ook dit een traprenovatie, omdat de onderlaag bestaat uit MDF waar vervolgens het pvc/leer op is verlijmd.

Leer is een natuurproduct en dus vrij bewerkelijk. Wij vinden leer prachtig en door het gebruik wordt het vaak nog mooier! Alleen deelt niet iedereen deze mening met ons, alhoewel leer in het interieur wel steeds populairder wordt. Door pvc en leer met elkaar te combineren krijg je een beetje van beide! Veel consumenten die naar onze showroom komen zoeken een product dat hufterproof is en makkelijk in onderhoud, maar zoeken ook iets natuurlijks dat mag leven. Daarom is dit product de juiste oplossing. Het combineren van pvc-tredes en leren stootborden biedt oneindig veel combinatiemogelijkheden.

Neem als voorbeeld deze trap die wij afgelopen week hebben mogen installeren met prachtige pvc-tredes en croco-lederen stootborden.

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

    Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak.

      Laat uw gegevens hier achter en wij nemen contact met u op.