GRAAG GRATIS EN VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE

Wij reageren zo snel mogelijk met de nodige informatie.

Het PVC trapbekleding en -renovatie systeem van GP Decor is niet alleen een bijzondere toevoeging aan uw woning, het biedt u ook veel veiligheid en comfort. Moderne PVC zijn veilig, onderhoudsarm en zeer geluiddempend. Dit Nederlands fabricaat trapbekleding is R10 maximaal antislip gecertificeerd en slijtklasse 34-43 zwaar huishoudelijk gebruik en projectgeschikt. Samen met onze Europese fabrikanten bieden wij u tot 15 jaar garantie op uw nieuwe trap.

Op dit deel van onze website vindt u onze zeer uitgebreide collectie, informatie over prijzen en kunt u direct een offerte op maat aanvragen.

Wij komen graag bij u thuis voor een adviesgesprek en het maken van de offerte. Kiest u er liever voor om u te oriënteren in een winkel? Geen probleem. Wij ontvangen u graag in onze showroom van ruim 400m2 in Sprang-Capelle.(Gemeente Waalwijk, Noord-Brabant) Vlakbij de Efteling.
We hebben diverse proefopstellingen waarmee u een goed gevoel krijgt hoe uw trap eruit kan gaan zien. Wij maken ook PVC traprenovaties in projecten.

GP-Decor-Sprang-Capelle-150x150

Voorbeeld open trap met Eiken Honey stil en onderhoudsvrij PVC

GP decor bv is CBW erkend woonbedrijf, waarmee u verzekerd bent van uw aankoop.

Niet gevonden wat u zocht?

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER MET UITGEBREIDE INFORMATIE