Raambekleding voor kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en werken warmte- en geluidsisolerend. Een aantal goede redenen om voor kunststof kozijnen te kiezen. Wat wel vaak als een uitdaging gezien wordt, is het vinden van passende raambekleding. Geen zorgen! Je wilt namelijk niet in het kozijn boren en daar zijn wij het helemaal mee eens. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen om toch mooie raambekleding te hangen zonder boren en schroeven.

Wat is er mogelijk:

Houten jaloezieën worden met klemsteunen gemonteerd
Aluminium jaloezieën mogelijk met de perfect fit systemen
Rolgordijnen worden met klemsteunen gemonteerd
Duettes mogelijk met de perfect fit systemen
Plisse gordijnen mogelijk met de perfect fit systemen
Vouwgordijnen worden met klemsteunen gemonteerd

Wat zijn Perfect fit systemen?
Bij Tape Frame wordt het plakprofiel op het glas of raam geplakt. Bij Magneet Frame plakken we de magneetstrip op het kozijn. Bij het Click Frame zitten de aluminium jaloezieën in een frame dat tussen de glaslatten wordt geklemd.

Benieuwd wat er bij u mogelijk is? Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom dan kijken wij graag met u mee naar een passende oplossing!

Opzoek naar iets speciaals neem contact met ons op dan kunnen wij kijken of er iets tussen onze collecties zit. Er is zoveel dat niet alles in onze showroom past, al zouden we dat wel willen!

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

    Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak.

      Laat uw gegevens hier achter en wij nemen contact met u op.