Toe aan nieuwe raambekleding? Maar ziet u het niet zitten om overal gaatjes te laten boren in uw woning? Of nog erger heeft u net nieuwe kunststof kozijnen? Geen probleem, met het Easyclick systeem is het mogelijk om een raamdecoratie te instaleren zonder boren.
EasyClick is het meest vriendelijke montagesysteem voor raamdecoratie. Het is een speciaal systeem wat bestaat uit een aluminiumframe met magneet of klikband. In dit frame wordt dan het door u gekozen raambekleding zoals een plissé, duette of jaloezie gemonteerd. Waarna dit frame in het kozijn geklikt kan worden. Dit is de perfecte oplossing voor een kunststof kozijn, het is eenvoudig te monteren en net zo makkelijk te verwijderen.

Raambekleding zonder boren_1
Raambekleding zonder boren_2

Dus wilt u de ramen wassen? Dan haalt u gewoon het EasyClick systeem los, dit zit namelijk met magneet- of klikband op uw kozijn bevestigd. Als u klaar bent klikt u het gemakkelijk weer terug. Nog een voordeel is dat het ook op een schuin raam of deur geplaatst kan worden. Meer informatie? Bekijk de brochure voor meer informatie.