In deze tijd wordt er misschien vaak gedacht dat tapijt ouderwets is, niet meer van deze tijd. Wij willen graag laten zien dat dit helemaal niet oubollig hoeft te zijn!

Laten we beginnen met de verschillende soorten structuren van tapijt. Zo kan tapijt hoog of laagpolig zijn en bestaan uit een gesneden pool of een lusjestapijt.

Tapijt_1
Tapijt_2

Er zijn ontelbaar veel verschillende soorten tapijt  ook qua kleur en patroon.  Tapijt is de meest zachte vorm van vloerbekleding, de stof van het tapijt geeft je een warm en behaaglijk gevoel. Zo is een lekker zacht tapijt geschikt voor op de slaapkamer dut geeft een luxe gevoel als je uit bed stapt. Zo is tapijt met een patroon heel sfeervol, decoratief en geeft net dat beetje extra aan de ruimte. Wij hebben diverse collecties in tapijt, van een stoere denim look tot Shaggy luxe uitstraling.

Van ruw en strak tot ultrazacht en wollig. Zoveel keus!

Tapijt_3

Door te kiezen voor tapijt op de vloer kies je voor een extra demping in de ruimte en minder kans op uitglijden. Tapijt wordt veel gekozen om in de slaapkamer te gebruiken dit komt doordat het een warm en geborgen gevoel geeft.

Maar een tapijt kan bijvoorbeeld ook prima gebruikt worden in de woonkamer! Hou er dan wel rekening mee dat niet elk tapijt geschikt is voor vloerverwarming.