Heeft u een vraag, laat het ons weten

Veelgestelde vragen

We nemen graag uitgebreid de tijd voor jou. Daarom adviseren we je een afspraak te maken wanneer je onze showroom wilt bezoeken. Het is dus niet verplicht, maar wel gewenst. Je maakt eenvoudig een afspraak via onze website. Vul het contactformulier op deze pagina in, bel naar +31 416 300 966 of mail naar mail@gpdecor.nl.
Je vindt ons op het industrieterrein in Waalwijk. Ons adres is Sluisweg 1, Waalwijk.

Zeker! We hebben voldoende (gratis) parkeerplekken voor de deur, inclusief (snel)laadpaal voor je elektrische auto.

Van maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 8.30u. tot 17.00u. Kom je liever op zaterdag? Dan ben je van harte welkom tussen 10.00u. en 16.00u.

Op feestdagen kunnen onze openingstijden afwijken. Afwijkende openingstijdens communiceren wij tijdig op onze website en via social media. 

Dat is mogelijk, al ligt onze kracht bij het ontwerpen van het totaalplaatje. Dat neemt niet weg dat je ook losse producten aan kunt schaffen bij GP Decor.

Een inmeetafspraak bij GP Decor is altijd vrijblijvend. Onze in-house monteurs komen bij je langs om de betreffende maten op te nemen. Je zit dan nog nergens aan vast.

Onze levertijden verschillen per product. Als je naar een specifiek product op zoek bent kunnen we je een indicatie geven van de levertijd, maar als er sprake is van maatwerk dan zijn de levertijden vaak variabel. Neem contact op met een van onze adviseurs of maak een afspraak in de showroom, dan helpen we je graag verder.

Ja! We geven je, tot op zekere hoogte, graag gratis en voor niets advies over je interieur. Bijvoorbeeld over kleurcombinaties of materialen. Uitgebreide tekeningen of een compleet interieurplan zijn niet bij dat advies inbegrepen.

Daar kom je maar op één manier achter… 🙂

Staat uw vraag er niet bij, neem gerust contact met ons op.

Kom gezellig vrijblijvend langs in onze showroom.

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

    Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak.

      Laat uw gegevens hier achter en wij nemen contact met u op.