Waarom een houten vloer?

De keuze voor een houten vloer wordt voornamelijk gemaakt omdat een houten vloer veel warmte en sfeer geeft in huis. Daarnaast is een houten vloer in allerlei soorten planken en afwerkingen te verkrijgen. Waardoor het makkelijk wordt om een vloer te personaliseren, zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen hoeveel noesten erin mogen zitten. Welke afwerking de vloer mag krijgen, zo kunnen we bijvoorbeeld een vloer trommelen of borstelen. En deze daarna afwerken met een mooie matte olie dit is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor ieder wat wils!

houtenvloer.vloer_.visgraat.olie_.waalwijk.peitsman.vakmannen.GP_.hout_.loba_-1-scaled

Tevens is een houten vloer erg duurzaam en is geschikt voor vrijwel ieder interieur. Naast dat een houten vloer erg duurzaam is omdat deze goed te combineren is met vloerverwarming. Kun je deze ook makkelijk aanpassen mocht je de kleur na tien jaar beu zijn. Dit is bij een pvc vloer of tegels natuurlijk niet mogelijk en moet de hele vloer eruit gehaald worden.

Ben je enthousiast geworden over een houten vloer en wil je weten wat de mogelijkheden hierin zijn? Maak dan een vrijblijvende afspraak in onze showroom.

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

    Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak.

      Laat uw gegevens hier achter en wij nemen contact met u op.