PVC

Tegenwoordig zie je steeds meer dat PVC wordt gelegd in huizen. Maar waarom is PVC nu zo geliefd?
Allereerst; kies je voor een PVC vloer, dan kies je voor vele voordelen. Zo kun je met een PVC vloer alle kanten op en is er voor ieder wat wils! Ben je meer van de betonlook, dan hebben we betonlooktegels. Maar ben je toch wat meer van het houtlook, dan hebben we ook PVC in hout look stroken of vissengraat. Bovendien voelt de vloer ook comfortabel en warm aan!
Nog een voordeel van PVC is dat het geen krakende houten vloer meer is. PVC heeft namelijk een akoestische demping, waardoor je geen last meer hebt van contactgeluiden.

Als je een houten vloer hebt (gehad) dan weet je vast wel dat daar erg veel onderhoudt bij komt kijken. In tegenstelling tot hout, is PVC veel onderhoudsvriendelijker en het blijft langer mooi! Ook zijn PVC vloeren gemaakt om tegen een stootje te kunnen, en het zal dus niet zomaar afbreken, barsten of versplinteren. Daarom zijn PVC vloeren ook geschikt om overal toe te passen denk aan; van kinder/peuterspeelzalen, ziekenhuizen, zorginstellingen, kantoorruimte tot in drukbezochte winkels, en dus ook makkelijk in woningen!

En als finishing Touch, een PVC is ook nog eens heel hygiënisch want bacteriën en vuil kunnen zich niet verstoppen in de groeve/barsten van de vloer!

Wordt jij al enthousiast? Maak dan snel een afspraak om een kijkje te nemen in onze showroom! En kijk ook nog even naar PVC vloeren – GP Decor voor nog meer informatie over PVC.

8bf693e80811271ce5bc06e02d51b7de
Foto-2.VICstairs.Allura.betonlook.Nero_.Concrete.GPDecor (1)
Maak direct een vrijblijvende afspraak.

    Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak.

      Laat uw gegevens hier achter en wij nemen contact met u op.