Trendkleuren

Trendkleuren groen en bruin

Doordat we tegenwoordig meer thuis zijn, is de omgeving thuis ineens veel belangrijker geworden dan voorheen. In 2022 wordt de trend kleur groen voorspeld. De kleur groen kan ons het gevoel geven dat we dicht bij de natuur staan ondanks dat we thuis zijn.

Aan de ene kant van deze trend zien we dus de kleur groen wat verwijst naar welzijn en natuur, maar anderzijds gaan we een warm palet zien met rood- en bruintinten. Deze kleuren staan symbool voor evenwicht, veiligheid en geborgenheid. Dit zijn natuurlijk ook eigenschappen die we steeds belangrijker zijn gaan vinden het afgelopen jaar en soms hebben we allemaal behoefte aan een veilige start!

Maar hoe ziet dit er nu uit? Het is bijvoorbeeld erg leuk om een wat warmere vloer te combineren met een groen kleed! Of laat je muren groen behangen of verven en combineer dit zelfs met een warme kleur gordijnen!

0be72e02a1e8c85271f5a519a2021961

De trendkleur bruin maakt zeker ook zijn eigen comeback, want dat is ook dit najaar een trendkleur.

Bruin zagen we eerder voorbij komen als accent kleur bij de daadwerkelijke natuurlijke producten, zoals hout, maar dat gaat veranderen!

De kleur bruin is dan ook erg breed genomen, want het gaan van roestbruin tot aan camel en terracotta. Het is vooral de truc bij deze trend om de verschillende bruin tinten te combineren. Als je dit ook nog een allemaal kunt mixen met materialen als linnen, wol, donker hout en leer geeft dit een perfecte balans. Iets leuks om te doen in je interieur is een bruine muur, met een beige of wit kleed. Of ga voor de iets veiligere kant, en neem een bruintint gordijnen! En ben je nu echt opzoek naar iets speelser, mix de bruintinten met geel!

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

    Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak.

      Laat uw gegevens hier achter en wij nemen contact met u op.